2012. október 8., hétfő

A Leves, a Babaétel és a Desszert


Verbovszky Gabi oktatónk nemrég települt haza Magyarországra, így most már nagy örömünkre nemcsak nyáron, hanem évközben is tud nálunk órákat tartani.  Gabi egészséges táplálkozással és makrobiotikus konyhaművészettel 2004 áprilisa óta foglalkozik. Vezetésével mindig sok-sok finomság kerül ki a cheftanoncok kezei közül.



Első október 11-i órája a testet és lelket melengető levesekről szól. Az őszi, hűvösebb időszakban mindannyian jobban vágyunk egy tál melengető és tápláló levesre. Gabi vezetésével az alaplevekkel, krémlevesekkel és a tartalmas egytálételekkel ismerkednek majd a vendégek. A receptek a makrobiotika elveire épülnek. Az óra tervzett menüje: Gazdag zöldségleves alap / Miso leves gazdag zöldségleves alappal, csírákkal és zöldhagymával / Csípős répa-sütőtök krémleves / Szívet melengető lencse és árpa krémleves.


Novemberi Babaételek óráján az anyukáknak ad tippeket, ötleteket, hogy mikor kezdjék el kisbabájuk hozzátáplálását és egyáltalán mit ehet a gyermek 6 hónapostól 1,5 éves koráig? Mit és hogyan főzzünk úgy, hogy az étel tápláló és finom legyen, valamint a baba ízlelőbimbóit is felvillanyozza. 


Decemberi Stresszmentes desszertek óráján pedig Gabi bebizonyítja, hogy hogyan lehet egy édesség egészséges, amelyben nincsen finomított cukor, sok zsiradék és fehérliszt, és amelyet bűntudat nélkül is fogyaszthatunk.

***

Leves költészet - 2012. október 11., 18:00-21:00
Babaételek - 2012. november 8., 18:00-21:00
Stresszmentes desszertek - 2012. december 13., 18:00-21:00

Októberi AKCIÓNK keretében pedig 8000 Ft-ért regisztrálhattok Gabi Stresszmentes desszertek órájára! Az akció a készlet erejéig tart.


Nincsenek megjegyzések: