2011. február 9., szerda

Bor & Gasztro

Múlt pénteken megtartottuk harmadik Bor & Gasztro óránkat, de hivatalosan ez volt az első éles futam! :) Maki fantasztikus menüvel készült, István pedig csodás borokat választott a fogásokhoz. Nem volt kérdés, hogy mindenki jól érezze magát, főleg az óra végére, amikor már mindenkinek mosolygós volt a kedve. Az ételekről készült fotók mindent elárulnak. 

1. Fogás: Thai sült hal uborka relish-el - Bor: Tohu Sauvignon Blanc, Új-Zéland


2. Fogás: Taro burgonya fehérborban megfőzve yuzu héjjal - BorBogdán Primavera, Rizlingszilváni, 2009, Magyarország


3. Fogás: Sütőtök Nanban stílusban - Bor: Simonsig, Simonsig Gewuztraminer, 2007, Dél-Afrika


4. Fogás: Kacsa konfit tamarind gastrique-kal - BorBorműhely Campus Vörös, 2009, Magyarország


5. Fogás: Polenta kocka gombával, karamellizált hagymával és cabernet balzsamecet szósszal - BorJekl Il Primo, 2007, Magyarország


6. Fogás: Vegán "red velvet" torta - BorPeter Lehmann Black Queen Sparkling Shiraz, 2005, Ausztrália


Tavaszi Bor & Gasztro óráink:
- 2011. március 11. 18-21 óráig
- 2011. április 8. 18-21 óráig

Regisztrálni weblapunkon tudtok.


Nincsenek megjegyzések: