2010. november 24., szerda

Karácsonyi kulináris vásár a Rosinante Fogadóban

A tavalyi sikerre való tekintettel idén újra megrendezik a szentendrei szigeten a karácsonyi kulináris vásárt. Igazi mesebeli karácsonyi forgatag hangulata fog megelevenedni 2010. december 5-én vasárnap 10-17 óráig Szigetmonostoron a Rosinante Fogadóban. Lesznek csokoládé csodák, ünnepi sütemények, kalácsok, lekvár különlegességek, kézműves sajtok, ünnepi finomságok Európa más országaiból, illatok, ízek, élmények, fűszerkóstoló, valamint meglepetések Mirelle, Jamjar Lady, Fakanál gasztrobloggerektől és Chef Makitól. Lesz élményfőző bemutató, zene-bona és persze a Mikulás is tiszteletét fogja tenni. Személyesen Lappföldről érkezik a rénszarvasaival és néhány manóval.

Sok szeretettel várunk benneteket a Makifood Főzőiskola standjánál, ahol az utolsó karácsonyi ajándékutalványokra csaphatjátok le a kezeteket, finomabbnál finomabb süteményeket kóstolhattok és vehettek, belelapozhattok Bereznay Tamás mindhárom szakácskönyvébe és meg is vásárolhatjátok karácsonyra ajándékba.

A program ingyenes, azonban a szervezők kérik, hogy december 1-ig jelezzük részvételi szándékunkat a finomania@rosinante.hu email címen.

 * Sok szeretettel várunk benneteket! *



Nincsenek megjegyzések: