2010. május 3., hétfő

Júniusi makrobiotikus tanfolyamok

Kedves Chef tanoncaink!

Miközben Maki nagy örömmel babázik, a Makifood csapatának többi tagja már készül a következő hónapra szervezett tanfolyam újdonságokra.
Mivel a makrobiotikus konyha iránt továbbra is töretlen az érdeklődés, júniusi vendégoktatónk, Verbovszky Gabriella egyenesen Chicago-ból érkezik majd hozzánk, hogy makrobiotikus recepteket tanítson kezdőknek és haladóknak egyaránt. A kurzusokat a makrobiotikát még nem ismerőknek is bátran ajánljuk, hiszen olyan ételeket tanulhatnak meg elkészíteni, amelyek ugyan a makrobiotikus konyhára épülnek, de bármikor izgalmas, többfogásos vacsora készülhet belőlük. 
A tananyag részét képezik majd például a következő fogások:
  • Miso leves tofuval
  • Narancsos köles
  • Gőzölt fehérhal és "Cole Slaw" 
  • Feketebab saláta piros kaliforniai paprikával, petrezselyemmel és dióval
  • Ohagi - japán desszert édes rizzsel és azuki pasztával
Ha érdeklődsz a makrobiotikus konyha alapjai iránt, vagy már gyakorlott makrobiotikus vagy és szeretnéd új, különleges receptekkel gazdagítani a repertoárod, várunk kezdőknek vagy haladóknak szóló tanfolyamainkon!

A fogásokat a család nem makrobiotikusan étkező tagjai is garantáltan értékelni fogják.

Tanfolyam időpontok és bővebb info: weblapunkon.


Nincsenek megjegyzések: