2009. augusztus 2., vasárnap

Elkészült az őszi órarend, a regisztráció elkezdődött

Kedves Érdeklődők, Cheftanoncok!

A tavaszi szemeszter sikerén felbuzdulva lázas munkába kezdett kis csapatunk, hogy minél több újdonsággal várjunk bennetek. Átalakítottuk és bővítettük a konyhát, hogy tágasabb helyen kényelmesebben tanulhassunk és főzhessünk együtt. Bővítettük az órák kínálatát és számát pl. lesz gyerektanfolyam, piaci vásárló túra pasiknak, makrobiotikus óra, megismerkedhettek a hagyományos japán konyhával is (no sushi), csirkét bontunk, stb...

Van más meglepetésünk is, de mindent nem szeretnénk egyszerre elárulni. A lényeg, hogy elkészült az őszi órarend és az új weboldal aminek címe: http://www.makifood.com/
Ezentúl ez lesz a főzőiskola hivatalos weboldala és elektronikusan lehet jelentkezni az órákra email küldés helyett. A gyors és kényelemes ügyintézés kedvéért bank- és hitelkártyával lehet fizetni PayPal-on keresztül. A regisztrációd csak akkor lesz érvényes, ha az órát kifizetted. Újdonság az is, hogy Chef Maki kukták jelentkezését várja szakmai gyakorlatra. További részletek az új weboldalon.

A jövőben e blog szerepe egy picit átalakul. Szeretnénk inkább ismeretterjesztő anyagokat feltenni és érdekes témákról írni. Természetesen nem célunk és nem is profilunk a gasztrobloggokkal versenyezni, sőt iskolánk inkább együttműködni szeretne velük.

Még egy hónap van hátra a nyárból, élvezzétek a vakációt, de érdemes a naptárba bevésni, hogy szeptember 11-én, délután 17 órától nyílt nap van a főzősuliban és másnap kezdődik a szemeszter. Mint minden tanévben ősszel is alap késtechnika órával indítunk, mert ugye a házat sem a tető építésével kezdjük.

Várunk bennetek sok szeretettel!

Chef Maki