2009. október 12., hétfő

Szórakoztatás és party ételek / Csirkefogó

Az elmúlt hétvégén diákjaink részt vehettek egyik legnépszerűbb főzőtanfolyamunk, a Szórakoztatás és party ételek legújabb alkalmán, vadonatúj receptekkel és egyik őszi újdonságunk legelső óráján, a Csirkefogón.

Szombati tanfolyamunkon igazi olasz lakomát készítettünk izgalmas szezonális hozzávalókból.
A menüsor:
1. Arancini rókagombával
2. Meleg kelkáposzta saláta kapribogyóval
3. Lasagna sütőtökkel és zsályával
4. Kávés pannacotta


 

 



 


Vasárnapi Csirkefogó főzőóránkon amellett, hogy megtanultuk, hogyan bontsunk ki egyszerűen egy egész csirkét, hogyan tároljuk a különböző részeket, Chef Maki új felhasználási módokat is ajánlott, valamint a csirke részeiből a következő 5 fogásos ínycsiklandó menüt  készítettük el:

1. Sült csirke almás édes-savanyú szósszal ( Maki anyukájának receptje alapján)
2. Csirkemell Paillard Maki-módra
3. Rukkola saláta kapribogyóval
4. Gyors csirkeleves kolumbiai módra avokádóval és korianderrel
5. Csirke Satay


 

 

Következő főzőtanfolyamaink a Meleg levesek, egytálételek 2010. október 31-én, ahol igazi kulináris utazáson vehettek részt Indiától Japánig, valamint újabb tanfolyamot indítunk a Makrobiotikus konyhára alapozva 2010. október 30-án.

Részletesen olvashatsz a főzőtanfolyamokról iskolánk weboldalán.

Nincsenek megjegyzések: