2009. október 26., hétfő

Ismerkedés a makrobiotikus konyhával és a japán házi konyhával

Októberben is lesz főzőtanfolyam a Makrobiotikus konyhára alapozva a következő receptekkel:
1. Koreai wakame leves reszelt gyömbérrel
2. Fehér hal szezámmagbundában fetuccini ágyon ( teljes kiőrlésű- és gesztenye lisztből) krémes gombamártással
3. Sült zöldség saláta mazsolás olívaolajos dresszinggel, quinoa csírával
4. Nyers sajttorta datolyával és agavéval

A kurzus időpontja: 2009. október 30, péntek 16-19 óra, regisztrálni az alábbi linkre kattintva lehet.

Novemberi Ismerkedés a japán házi konyhával tanfolyamunk izgalmas menüje:
1. Butaniku no shogayaki - Vákonyra szelt sertés gyömbér szószban
2. Kaiso salada - Tengeri alga saláta szezámos dresszinggel
3. Gohan - Párolt rizs
4. Misoshiru - Miso leves
5. Ohitashi - Dashiban párolt kínai kel tojással

A kurzus időpontja: 2009. november 14, szombat 10-13 vagy 15-18, regisztrálni az alábbi linkre kattintva lehet.

Nincsenek megjegyzések: